22 de enero de 2014

Un parc infantil molt divertit!/ Un parque infantil muy divertido

Hola de nou!!! aquestes festes ens ho hem passat d'allò més bé jugant a diferents parcs infantils, que divertides totes les activitats que munten! Jo encara sóc massa petit però m'ho passo genial veient els nens com corren a munt i avall i veient el meu germà Eneko com participa a totes les activitats. 

Aquesta vegada vàrem anar tota la família al centre comercial la Farga a http://www.centrolafarga.com, a l’última planta us trobeu el parc infantil.

De fet, us volia ensenyar el que varen organitzar la padrina i la meva mare i com no, la fada Marta també va aportar el seu toc de màgia: Tallers de decoració de galetes, de tortells i corones de reis... Creant un ambient molt nadalenc i pensant amb els més petits de la casa.
Ah!!! D’aquí poc obre les portes un nou parc infantil http://www.unllocpertu.com quines ganes d’anar-hi! Ja us anirem informant... 

Hola de nuevo!!! Estas fiestas nos lo hemos pasado muy bien jugando en diferentes parques infantiles, que divertidas todas las actividades que montan! Yo aun soy demasiado pequeño pero me lo paso genial viendo los niños como corren arriba y abajo y viendo mi hermano Eneko como participa en todas las actividades.

Esta vez fuimos toda la familia al centro comercial La Farga http://www.centrolafarga.com, en la última planta os encontráis el parque infantil.

De hecho, os quería enseñar lo que organizaron la madrina y mi madre y como no, la hada Marta también aportó su toque de magia: Talleres de decoración de galletas, de torteles y corones de reyes... Creando un ambiente muy navideño y pensando en los más pequeños de la casa.

Ah!!! Pronto abre las puertas un nuevo parque infantil http://www.unllocpertu.com que ganes de ir! Ya os iremos informando...

Taula decoració/Mesa decoración
Caga Tió
Preparant el taller de galetes/Preparando el taller de galletas
Reis Mags/Reyes Magos
Rudolf
Decoració de corones/Decoración de coronas
Camell Reial/ Camello Real








No hay comentarios:

Publicar un comentario

Ens agradaría que ens deixéssis un comentari!!!